Wie – Ben je oudkamper?

Eén keer in de vijf jaar organiseert de VJK het vierde kamp; een kamp voor alle VJK-ers die te oud zijn om nog mee te doen aan de reguliere kampen. Kampen die we al meer dan 100 jaar voor grote en kleine kinderen tussen 8 en 30 jaar jaarlijks organiseren.

Wat – Een echt kamp

De VJK zou de VJK niet zijn zonder de bijdragen en herinneringen van al die oudkampers en daarom het grote enthousiasme om het vierde kamp te organiseren voor en met jullie! Reken op alles wat je van een kamp kan verwachten…. spie en pap, slapen in de ronde tent, zwemmen in de Vecht, rennen op de hei, heel veel boterhammen smeren, naar elkaars verhalen luisteren en vooral veel zingen in de kring en om het vuur.

Hoe – De Spelregels

 • Het kamp wordt geopend op vrijdag 19 augustus om 18:30 uur, vanaf 16:30 uur start de inloop en ben je welkom op ons vertrouwde terrein aan de Stegerdijk in Ommen bij voorkeur op de fiets.
 • Zondag 21 augustus rond 16:00 wordt het kamp afgesloten.
 • Er is plek voor 120 deelnemers per kamp: geboren vóór 1 augustus 1992 en ooit als kamper of leiding naar een kamp geweest. Als je je nog wil aanmelden kan dat, dan kom je op de wachtlijst. Later komen of eerder vertrekken kan natuurlijk niet maar…
 • …iedereen is welkom om deel te nemen aan de kamp(zon)dag 21 augustus die start om 10:30 (niet later) en eindigt rond 16:00.
 • Het kampgeld bedraagt €75, om mee te kunnen loten moet het bedrag 31 maart op onze rekening bijgeschreven zijn. Daarnaast betaal je nu meteen drankgeld, de hoogte bepaal je zelf: €0, €5, €15 of €25.
 • De inschrijving start vandaag. Iedereen die op 31 maart (dus vóór 1 april 2022) aangemeld is, loot (zo nodig) mee. Uiterlijk 13 april hoor je of je wel of niet bent ingeloot. Inschrijven na 31 maart kan ook nog. Mocht het kamp al vol zijn, kom je in volgorde van inschrijving op de wachtlijst.
 • Begin juli ontvang je per mail praktische informatie over het kamp en een deelnemerslijst.

De Hoofdleiding

 • Karen Geertsema en Maurits Croon (HL)
 • Margje Lettinga en Bob van Toor (KC)
 • Antoinette van den Steenhoven en Eric Jan Lens (HM)

kan niet wachten velen van jullie deze zomer in Stegeren te verwelkomen.

Nu inschrijven

De loting heeft plaatsgevonden en zowel het jongens- als het meisjeskamp zijn vol. Nu nog opgeven betekent een plek op (onderaan) de wachtlijst.
Iedereen is welkom op de kamp(zon)dag waarvoor geen wachtlijst is. Opgeven is wel noodzakelijk en kan door het inschrijfformulier 4e Kamp in te vullen.

Schrijf je nu meteen in:

 • Stap 1: Betaling
  € 75 + drankgeld (€0, €5, €15 of €25) overmaken naar Stichting tot Steun aan de VJK
  IBAN: NL23 INGB 0000 3356 14
  BIC: INGBNL2A
  Onder vermelding van 4e KAMP + volledige naam kamper (voor- en achternaam)
 • Stap 2: Inschrijven
  Schrijf je nu in door het inschrijfformulier 4e Kamp in te vullen.

  Je inschrijving is pas geldig als je beide stappen hebt gezet.

Tot slot

Hoewel de ontwikkelingen op dit moment gunstig zijn, zijn we er ons van bewust dat eventuele coronamaatregelen de organisatie van het vierde kamp kunnen beïnvloeden.

Het grote verheugen kan beginnen!

Kampse groet namens het VJK-bestuur,

Romée van der Vorm – Key
stichtingtotsteun@vjkkampen.nl