Geef je op via kerstviering@vjkkampen.nl

Wanneer? 11 december 2021

Hoe laat? Van 14.30 tot 17.00 uur is het officiële programma. Maar daarna begint in ieders huis natuurlijk nog de borrel, de spie moet worden gemaakt en opgegeten en de taptoe zal overal nog lang doorklinken.

Waar? Door heel het land! Beginnend vanaf je eigen voordeur.

Benodigdheden: Goede wandelschoenen, je bundel, iets droogs om op te zitten, je regenjas, wassail, een computer 

Hoe geef ik me hiervoor op? Doe je mee? Meld je dan meteen aan via kerstviering@vjkkampen.nl.  Je krijgt dan in de week voor 11 december een mail gestuurd met alle praktische informatie en links naar de podcast/ kerstspel de MOVIE.  

Geef licht 

Geef licht 

Voor een uitweg uit het donker

Geef wat er vaak niet is 

Geef licht 

Geef licht 

Geef alles wat je hebt

Geef de liefde een gezicht*

Lieve jij,          

Ook dit jaar is het zover. De VJK KERSTVIERING! Het bleef tot op het laatste moment spannend hóe we dit jaar samen mochten komen, maar gelukkig is daar nu duidelijkheid over. 

Dit jaar vieren we de Kerstviering wederom door het héle land. 

Na een grandioos succes vorig jaar, waar we ons enorm verbonden hebben gevoeld vanuit alle hoeken van Nederland, zullen we dit jaar ook weer op eenzelfde manier samenkomen om ons onder te dompelen in al het fijns dat VJK ons geeft. Eerst kunnen we allemaal de natuur in gaan onder de leiding van een mooie overdenking van Essemie, die via een podcast/geluidsfragment te beluisteren is. Om vervolgens weer thuis warm digitaal samen te komen en te genieten van een prachtig KERSTSPEL DE MOVIE. Waar jong, de kinderen van de vertelkring, en oud zal schitteren. Bijzijn is meemaken!

Natuurlijk is er voor de kinderen gelegenheid om een appelkaars te knutselen en een mooie tekening van LUCIA te maken. Waarbij de mooiste tekening een mooie prijs zal winnen. En dat alles onder het  genot van een heerlijk glaasje wassail. 

Geef licht 

Geef licht

 Geef ruimte en geef uitzicht 

Geef wat er vaak niet is

Geef licht 

Geef licht 

Geef alles wat je hebt 

Geef de liefde een gezicht* 

Dus geef je zo snel mogelijk op voor de kerstviering, via KERSTVIERING@VJKKAMPEN.NL en we zien elkaar heel graag daar! Hou je inbox in de gaten. 

We verheugen ons,

Hester, Essemie, Arnoud en Margje